Gouden Vacature en Gouden Werkomgeving

Maak concreet wat jij weet over jouw kernwaarden en drijfveren

Voor wie?

Deze sessie is voor jou als je een job en werkomgeving wilt die aansluiten bij jouw energie en kwaliteiten. Je wordt benaderd voor een nieuwe baan, je kijkt zelf door wat vacatures heen of je wilt jouw baan meer naar jouw hand zetten. In hoeverre ben jij jezelf op dat moment bewust van hoe jouw ideale job en ideale werkomgeving eruit ziet? Van welke criteria jij energie krijgt en waar jij de kwaliteiten die jíj graag wilt benutten, in kunt zetten?

Leerdoelen

Een goede match van jouw energizers en kwaliteiten met jouw job en werkomgeving

Inzicht in de items die jij het allerliefste in jouw rol en werkomgeving terug wilt zien

Het creëren van focus in jouw zoektocht naar jouw ideale job en omgeving

Aanpak

Voorbereiding

De basis voor deze sessie vormt de output van de sessies met betrekking tot kernwaarden en drijfveren, talenten en competenties.

 

De coaching

Op basis hiervan – en jouw overige wensen – selecteer jij de 6 “Must Haves” voor jouw ideale job en werkomgeving. Je zet jouw “Must Haves” af tegen jouw huidige job, vorige job(s), 3 vacatures en de ZZP/Ondernemen optie: in hoeverre overlapt dit? Op basis hiervan stel jij concrete acties op. Dit houdt concreet in: mensen benaderen die linken aan de vacatures en/of werkomgevingen die jij interessant vindt. Door met hen in gesprek te gaan, krijg je antwoord op de vraag in hoeverre de job en organisatie overeen komen met jouw wensen. Ook kan je in gesprek met je huidige leidinggevende om te kijken waar je jouw huidige baan beter kunt afstemmen op jouw kwaliteiten.

 

Borging

Samen met Ramon maak je concrete afspraken over wanneer je welke actie gaat uitvoeren en met welk beoogd resultaat. Hier kom je in de volgende coaching op terug. Ook kan je ingeplande gesprekken voorbespreken en/of oefenen. Een andere vervolgstap is het maken van het moodboard van jouw ideale leven. Tijdens de volgende sessie bespreek je met jouw coach in welke mate dit invloed heeft op jouw keuzes qua job en werkomgeving.